Valentinova tombola in ples

Zabavni dnevi pri starejših v radenskem DOSOR-ju

Filip Matko, sobota, 16. februar 2013 ob 09:28
Valentinova tombola in ples

Valentinova tombola in ples

Na Valentinovo (četrtek, 14. februarja) je bilo izredno živahno ves dopoldan v jedilnici radenskega DOSOR-ja, Doma za starejše občane. Takoj po zajtrku so se začele pospešene priprave na tradicionalno tombolo, ki jo priredijo enkrat mesečno. Tokrat je torej bila Valentinova tombola, s priročnimi darilci.

A dan pozneje, ob 14. uri, se je v učilnici v četrtem nadstropju DOSOR-ja, tik domske knjižnice pričel Valentinov ples. Pripravile so ga kar štiri skupine za samopomoč, ki delujejo v domu: Zarja, Večerna zarja, Pomlad in Srečanje. V teh skupinah za samopomoč kot prostovoljke delujejo: Andreja Klemenčič in Klaudija Zemljič v Zarji, Suzana Divjak in Tadeja Kolbl v Večerni zarji, Stanka Fras in Suzana Divjak v Pomladi ter Anka Mauko in Andreja Čuk v Srečanju. Poleg plesne zabave je bilo poskrbljeno tudi za brezalkoholne napitke, kavo ter pecivo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno