V Ljutomeru izvedli lokostrelsko tekmo

Lokostrelske tekme (mešane dvojice) v streljanju z golim lokom so se udeležile 4 ekipe

Bianca Žitnik, sobota, 16. februar 2013 ob 20:07
Lokostrelska tekma v Ljutomeru

Lokostrelska tekma v Ljutomeru

V okviru 14. športno rekreativnih iger Športne zveze Ljutomer so letos prvič dodali tudi tekmo v lokostrelstvu, ki je bila izvedena 16. februarja v Šic-u Ljutomer.

Lokostrelske tekme (mešane dvojice) v streljanju z golim lokom so se udeležile 4 ekipe. Sodnika Uroš Vrbančič in Dejan Perčič sta s svojimi nasveti pomagala tekmovalcem - lokostrelcem.

Na koncu je slavila ekipa PŠK Ljutomer (D. Ž. in Ljubo Filipič); srebro je pripadlo ekipi ŠRD Banovci (Nadja Topolnik in Mirko Trstenjak); bronasti medalji sta okrog vratu dobila Anica in Tomi Špindler ekipe ŠRD Kostanjevica; nehvalažno čtrto mesto pa je pripadlo ekipi Krke za katero sta tekmovala Martina Novak in Tadej Brenholc.

Predstavnik športne zveze Ljutomer g. Špindler je čestital vsem tekmovalcem, Uroš Vrbančič se je čestitkam pridružil in izrazil navdušenje nad natančnostjo izstreljenih puščic in upanje, da se kdo mogoče pridruži lokostrelski sekciji TVD Partizan Ljutomer.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport