Še so maske tukaj

Obisk na seniorskem večeru v DOSOR-ju

Filip Matko, petek, 22. februar 2013 ob 12:43
Maske na plesišču

Maske na plesišču

Pod že znanim geslom »Aktivno preživljanje prostega časa – naredimo nekaj zase« se enkrat mesečno v DOSOR-ju (Doma starejših občanov Radenci) pripravljajo tako imenovani seniorski večeri. Gre za druženje stanovalk in  stanovalcev DOSOR-ja, članic in članov Društva upokojencev Radenci ter morebitnih drugih slučajnih gostov oziroma obiskovalcev. Seniorske večere imata na skrbi Marija Erveš iz Društva upokojencev Radenci ter Helena Maguša Stanek iz DOSOR-ja.

Seniorski večer se pripravi vsak tretji četrtek v mesecu, med 18. in 21. uro v tretjem delu domske jedilnice. Tako je februarsko tovrstno druženje bilo 21. februarja, ko je bil pust že zdavnaj mimo. A vseeno so prišle na obisk tudi maske: dve miški in vedeževalka. S frajtonerico jih je na plesišče pospremil Robert Majerič iz Svetega Jurija ob Ščavnici. Miški sta zaplesali in na plesišče povabili udeležence seniorskega večera. Vsem, ki so obsedeli, pa je vedeževalka napovedovala prihodnost.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno