Ljutomer boljši od Podvincev

Podvinci Betonarna Kuhar - Avto Rajh Ljutomer 0:4 (0:1)

Prlekija-on.net, sobota, 23. februar 2013 ob 21:541
Avto Rajh Ljutomer

Avto Rajh Ljutomer

Nogometna članska ekipa Avto Rajh Ljutomer, nadaljuje z igranjem pripravljalnih tekem. V soboto je gostovala na Ptuju, kjer se je na igrišču z umetno travo pomerila s ptujskim super ligašem Podvinci Betonarno Kuhar.

Igralci ekipe Avto Rajh so dosegli novo zmago, slavili so s 4:0 (1:0). V prvem polčasu je v polno zadel T. Vogrinec (v 38. minuti), v drugem polčasu pa so zmago potrdili Grizold (53.), T. Vogrinec (57.) in D. Vogrinec (80.).

Trener Boštjan Zemljič je tokrat od prve minute na igrišče poslal enajsterico: Mlinarič, Žinko, Smolkovič, Bertalanič, Majerič, D. Vogrinec, Grizold, Kardinar, T. Vogrinec, Panič in Novak. V nadaljevanju pa so priložnost dobili še Kuzmanovski, Kristl, Jelen in Oletič.

Tokrat so zaradi lažjih poškodb manjkali Fajfar, Leben, Šnajder in Rudolf, bolezen je nastop onemogočila Bogdanu, prosto pa sta dobila Kuzma in Munda. Naslednjo pripravljalno tekmo bo ljutomerska ekipa odigrala v sredo, ko bo znova gostovala na Ptuju ter se pomerila z Dravo.

pravicnes ponedeljek, 25. februar 2013 ob 08:09

Kot gledalec in velik ljubitelj nogometne igre spremljam fante skoraj povsod. Fantje se zelo trudijo kar je videti tudi na treningih. Ko smo večina doma na toplem v teh zimskih in mrzlih dneh, fantje vneto trenirajo. Skoraj vsak teden jih vidim v vsakem vremenu tečti in trenirati zunaj na mrazu. In tudi na tekmah se vidi velik napredek, fantje povsem uživajo v igri. Zelo se mi je dopadel 2. polčas v Ormožu in 2.polčas v soboto na Ptuju.Trener je fante preobrazil za 100%, sedaj se vidi kaj pomeni trener z dolgoletnimi igralnimi izkušnjami in te izkušnje naprej deli z sedaj "svojimi" fanti. Fantje so dobesedno v drugem polčasu nadigrali nasprotnika. Čestitam še enkrat.
Fantje trenirajo, se pravi obeta se nam lep spomladanski del nogometa v Ljutomeru.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport