Ljutomer premagal še Dravo; priprave na Primorskem

NŠ Drava Ptuj - Avto Rajh Ljutomer 0:1 (0:0)

Prlekija-on.net, sreda, 27. februar 2013 ob 21:34
Avto Rajh Ljutomer

Avto Rajh Ljutomer

Nogometaši ekipe Avto Rajh Ljutomer so gostovali na Ptuju ter se na igrišču z umetno travo pomerili s člansko ekipo NŠ Drava Ptuj, ki je vodilna ekipa ptujske super lige. Ljutomerčani, ki so tokrat nastopili precej oslabljeni, so slavili z zadetkom Denisa Vogrinca, ki je zmagoviti zadetek dosegel v 60. minuti.

Trener Boštjan Zemljič je tekmo pričel z naslednjo postavo: Kuzma, Majerič, Kristl, Smolkovič, Kuzmanovski, Munda, Kardinar, D. Vogrinec, Jelen, Novak in Grizold. V drugem polčasu so v igro vstopili še Leben, Rudolf, Bertalanič in Oletič.

Priprave na Primorskem
Zaradi taljenja snega in obilnih padavin igrišče na stadionu v Športno rekreacijskem centru v Ljutomeru še ne dovoljuje vadbe, zato bo ljutomerska članska ekipa prihajajoči konec tedna preživela na Primorskem.

"Spomladanski del prvenstva se pričenja že za dobra dva tedna. In ker naša ekipa še ni okusila treninga in igranja pripravljanih tekem na travi, smo se odločili, da si poiščemo primerno travnato površino. Vodstvo kluba je skupaj z igralci sprejelo odločitev, da bomo dva dni preživeli v Renčah, kjer nam bodo domačini pripravili igrišče. Opravili bomo vsaj dva treninga in odigrali pripravljano tekmo," je pred odhodom na zahod države dejal trener ekipe Avto Rajh Boštjan Zemljič.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport