Koncert ob dnevu žena: Muff akustični

Koncert bo v petek, 8. marca, ob 20. uri v Baru Klub v Ljutomeru

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. marec 2013 ob 14:39
Muff

Muff

V petek, 8. marca, ob dnevu žena, Bar Klub Ljutomer, pripravlja koncert skupine Muff - akustični! Koncert se bo pričel ob 20. uri.

Vstopnina se pobira na dan dogodka in znaša 6 evrov, organizatorji pa priporočajo čimprejšnji prihod v lokal, zaradi pričakovane gneče.

Kdo so skupina Muff?
Pevka Senidah, kitarist Tadej Košir in bobnar Dorian Granda so akustični trio zasedbe Muff. Glasbo ene najobetavnejših slovenskih skupin bi lahko opisali kot soul-pop-rock, morda v slogu Alicie Keys, ki je ena od pevkinih vzornic.

Najbolj poslušana skupina leta 2012 velja za eno največjih glasbenih senzacij domače glasbene scene saj so vrhunska fuzija popa, rocka in odličnega vokala pevke Senidah.

Večina skupino Muff, ki je dobila ime po krznenem pokrivalu za gretje rok, saj njeni člani upajo, da bo njihova glasba pogrela srca poslušalcev prav tako, kot je včasih muff pogrel roke njegovih uporabnikov, pozna po pesmih z naslovom »Naj sije v očeh« (Pop TV uporabil za temo svoje 15-letnice), »Ti daješ«, »Povej mi« in »Tvoje moje«.

Nežni in igrivi ritmi njihovih skladb ter globoka in čustvena besedila so zasvojili srca poslušalcev ter jih lansirali med trenutno najbolj popularne izvajalce na domači glasbeni sceni. Pevka se ponaša z markantnim vokalom; s svojo interpretacijo čistega in prodornega glasu odpoje vse čutno in prepričljivo.







Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno