Proslava ob 8. marcu Turističnega društva Pütar

Tudi turistično društvo Pϋtar KS Stročja vas, je letos organiziralo proslavo ob prazniku vseh žensk

Nuša Novak, ponedeljek, 11. marec 2013 ob 14:01
Proslava v Stročji vasi

Proslava v Stročji vasi

Mednarodni dan žena je praznik, kateremu vsako leto namenimo veliko pozornosti, predvsem glede proslav in prireditev.

Tudi turistično društvo Pϋtar KS Stročja vas, je letos organiziral proslavo ob prazniku vseh žensk, 8. marca, v prostorih Osnovne šole Stročja vas.

Za otvoritev proslave sta poskrbela Pϋtar in bročka Trezika s humorističnim skečem. Otroci vrtca Stročja vas so se predstavili s plesom folklore in pokazali, kaj vse so se do sedaj naučili. V nadaljevanju je sledil glasbeni program, v katerem so sodelovali Barbara Hrga na harmoniko, Matej Vogrinec z električno kitaro in Miha Kozar z akustično kitaro. Učenci OŠ Stročja vas, so obiskovalcem odigrali humoristični skeč Moški in ženski guči, kateri je še tako zlovoljnega gledalca zagotovo spravil v dobro voljo in ga nasmejal do solz. Nato je zapela vokalna skupina Pšenični klas iz Babinec, za njimi pa je zaigrala še tamburaška skupina Vigred OŠ Stročja vas.  Ob koncu proslave pa so se predstavili še učenci OŠ Stročja vas s folklornim plesom.

Popoldanska urica je tako minila v želji, da bi se še večkrat srečevali v tako prijetnem druženju otrok, njihovih staršev, dedkov, babic in sorodnikov.


Več v Kultura in izobraževanje