Künštni Prleki izvedli 6. občni zbor

Zastavljen je bil plan za leto 2013, kjer bo glavni poudarek nadaljevanju projekta snemanje filmov Prleki med Muro in Dravo

Prlekija-on.net, sreda, 13. marec 2013 ob 08:104
6. občni zbor

6. občni zbor

Društvo EKD Künštni Prleki, so 8. marca, na dan žena, izvedli 6. občni zbor in ob tej priložnosti članicam društva poklonili rdeče vrtnice in z drobno pozornostjo nagradili njihovo skrbno delo v društvu.

Pregledali so delo za minulo leto in ugotovili, da so imeli več kot 60 nastopov in predstavitev, deset oddaj na televiziji in objavljenih 44 različnih člankov v časopisih. Zelo odmevni so bili nastopi v Ljubljani in Kranju. Popotni listi so bili podeljeni različnim ljudem, ki si želijo spoznati Prlekijo ali pa so pripravljeni, da jo promovirajo v različnih okoljih.

V razpravi je bilo poudarjeno, da se pojavljajo težave, tako kot v vsakem društvu. Tudi različna mnenja so dokaz, da je potrebno poiskati odgovore in se dogovoriti, kako naprej v zadovoljstvo vseh.

Zastavljen je bil plan za leto 2013, kjer bo glavni poudarek nadaljevanju projekta snemanje filmov Prleki med Muro in Dravo, skupina ljudskih godcev pa se bo udeležila prireditev na katere bo povabljena.

Za kulturni progam pa so tokrat poskrbeli najmlajši člani društva Sara, Maša in Luka.


Več v Kultura in izobraževanje