Na avtocesti trčil v tovorno vozilo

Voznik osebnega vozila je utrpel lažje telesne poškodbe

Prlekija-on.net, sobota, 16. marec 2013 ob 14:501
Voznik osebnega vozila je trčil v tovorno vozilo, foto: PGD Gornja Radgona

Voznik osebnega vozila je trčil v tovorno vozilo, foto: PGD Gornja Radgona

V soboto, 16. marca, ob 11.19, je na pomurski avtocesti pred cestninsko postajo Dragotinci, voznik osebnega vozila, tujih registrskih številk, trčil v tovorno vozilo. Voznik osebnega vozila je utrpel lažje telesne poškodbe.

Nesreča se je zgodila, ko je voznik osebnega vozila, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del tovornega vozila, ki je stalo v koloni za plačevanje cestnine.

Pri prometni nesreči so posredovali gasilci iz PGD Gornja Radgona in PGD Ljutomer, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu in počistili razlite motorne tekočine.

Trćil v peško
Na parkirnem prostoru v Ljutomeru, je v soboto voznik osebnega avtomobila med vzvratno vožnjo trčil v peško, ki je nato padla. Pri tem se je lažje telesno poškodovala.

Na avtocesti v bližini izvoza Turnišče pa je voznica osebnega avtomobila tujih registrskih številk, zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad vozilom ter trčila v zaščitno ograjo. Pri trčenju se je lahko telesno poškodovala. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozila pod vplivom alkohola.


Več v Črna kronika