V vrtcu Mala Nedelja pripravili prireditev ob materinskem dnevu

S pesmicami, plesom, deklamacijami ter še čim so otroci lahko resnično sporočili, kako radi imajo svoje mame

Silvija Filipič, sreda, 20. marec 2013 ob 15:48
Prireditev ob materinskem dnevu

Prireditev ob materinskem dnevu

Otroci in vzgojiteljice vrtca Mala Nedelja, so ob materinskem dnevu priredili bogat program in urico prijetnega vzdušja. Najprej so se predstavili otroci najmlajše skupine od 1-2 let z Lilo in Cilko s Pomladnim plesom metuljčkov, nato so nastopili Pravi mali kuharji, otroci skupine 2-3 leta s Ksenijo in Anito, z njimi so zapeli pesmico Mama, mami, mamica še otroci iz skupine 2-4 leta s Silvijo in Jasmino ter zaplesali Nagajive izgubljene piščančke.

Z deklamacijo Dva majcena šopka in pesmico Pet pisanih balončkov so se predstavili otroci skupine 3-5 let z Moniko in Bronjo, najstarejša skupina otrok, 4-6 let s Petro in Liljano pa je prikazala Pomladno razigranost (splet plesa in deklamacije).

S pesmicami, plesom, deklamacijami ter še čim so otroci lahko resnično sporočili, kako radi imajo svoje mame, ki  so se lahko predale otroški fantaziji in ob njej začutile sporočila svojih otrok, kako so jim otroci hvaležni za vso skrb in ljubezen.

Po programu je bila za vse mame v igralnicah pripravljena skromna pogostitev in čakala so jih drobna presenečenja.

Prijetno druženje, klepet in smeh so tako zapolnili še en čudovit marčevski dan.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši