Nepridipravi uničili klop in koš za smeti

Klop in koš sta izginila 1. aprila, pozneje pa so ju našli polomljena tik ob prvotnem mestu

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. april 2013 ob 10:516
Polomljena klop in koš

Polomljena klop in koš

Bralka nam je poslala fotografijo in informacijo o uničeni klopi ter košu ob naselju Jurševka v Ljutomeru. Kot je zapisala, sta klop in koš izginila 1. aprila, pozneje pa so ju našli polomljena tik ob prvotnem mestu.

"V ponedeljek, 1. aprila, smo prebivalci naselja Jurševka in bližnje okolice opazili manjkajočo klop in koš za smeti ob cesti pod Ljutomerčanom, ki vodi na naselje. Sprva je bilo videti, da je klop morda občina preselila drugam ali pa so jo odstranili. Nekaj dni po tem pa sta bila klop in koš opažena v jami pod železnico, sicer tik pod mestom ob drevesu, kamor sta bila prvotno postavljena.

Uničenje se je najverjetneje zgodilo v času dogodka v bližnji diskoteki. Bi lahko za to dejanje krivili obiskovalce diskoteke, ki se nemalokrat zadržujejo tudi na tej cesti?

Klop in koš sta v takšnem stanju že en teden, pa pristojni še vedno očitno niso opazili, da na tistem mestu nekaj manjka.

Upamo, da bodo zadevo v kratkem počistili in odstranili, saj zlomljeni deli klopi in razmetane smeti onesnažujejo naravo in ovirajo pogled na bližnje ribnike," nam je ob tem zapisala bralka.

Če bi tudi vi radi opozorili na kakšne nepravilnosti ali podobne zadeve, lahko to storite tukaj ali nas obvestite preko kontakta.


Več v Črna kronika