Lollobrigida v Središču ob Dravi

V Akcijo v Središče ob Dravi je prišla hrvaška skupina Lollobrigida

Maja Majč, sobota, 13. april 2013 ob 13:46
Lollobrigida v Akciji

Lollobrigida v Akciji

V petek, 12. aprila, je v Akcijo v Središče ob Dravi prišla hrvaška skupina Lollobrigida. Skupina je zrasla iz dueta, katerega idejni vodja je Ida Prester, voditeljica oddaj na HRT (Briljanteen, Hrvatska u živo, Afrovizija itd.), različnih javnih prireditev, kolumnistka. Znana je po svojem strupenem, iskrenem in vsekakor depiliranem jeziku.

Za zvoki Lollobrigida nori cela bivša juga in razprodani koncerti so nekaj povsem normalnega. Zasedbo sestavljajo Ida Prester (vokal), Petra Cigoj (vokal), Kleemar (synth, sampler), Ivan Levačić - Levi (bobni), Marko Turkalj (kitara) in Jernej Šavel (bas kitara, vokal)

Razgrete punce in fanti, navdušenke in navdušenci pisanega kinky disco sveta, kiča, porn starsa, trashy queensa, lollipopsa, labella z okusom jagode in fetiša so navdušeno spremljali gibanje bokov, vitkih nog in seksi punc, ki publike nista pustili ravnodušno. Temu primerno so se odzvali švicajoči fantje, katerim so se cedile sline ob pogledu na migajoči brhki gazeli na odru. Publika je bila zelo navdušena in plesni ritmi popa so jih prevzeli.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno