Otroci so se zavrteli na Mavričnem vrtiljaku

Otroci vrtcev so se predstavili s plesi, koreografijami in tudi petjem

Prlekija-on.net, torek, 16. april 2013 ob 23:06
Mavrični vrtiljak

Mavrični vrtiljak

V torek, 16. aprila, je v Domu kulture v Ljutomeru potekalo srečanje vrtcev Upravne enote Ljutomer - Mavrični vrtiljak, kjer so se predstavili otroci vrtcev s plesi, koreografijami in tudi petjem. Nastopili so otroci pod vodstvom njihovih vzgojiteljev iz vrtcev Cezanjevci, Stročja vas, Stara Cesta, Mala Nedelja, Ljutomer, Cven, Razkrižje, Veržej in Križevci.

Dogodek so skupaj z donatorji pripravili pri Društvu prijateljev mladine Ljutomer. Uvodoma sta predsednica omenjenega društva, Bojana Majerič in županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba pozdravili obiskovalce, ki so napolnili kulturni dom, nato pa so oder zavzeli najmlajši, ki so s svojimi predstavami poskbeli za dobro voljo vseh navzočih.

Prireditev je vsakoletno v aprilu, organizira in vodi pa jo vedno drug vrtec. Letošnjo organizacijo so prevzele vzgojiteljice in sodelavci iz vrtca Ljutomer, prireditev pa sta povezovali vzgojiteljici vrtca Ljutomer Antonija Podnar in Nada Rajtman.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši