Grad Železne Dveri bo že tretjič gostil »elektronsko kresovanje«

Več kot 12 DJ-ev, laser in video show ter sodobni biti nas bodo razvajali tudi letos

Prlekija-on.net, petek, 19. april 2013 ob 12:59
Elektronsko kresovanje na gradu Železne Dveri

Elektronsko kresovanje na gradu Železne Dveri

Zadnji aprilski dan v Sloveniji tradicionalno kurimo kresove in povezujemo mlado in staro ob glasbi in zabavi do zgodnjih jutranjih ur. Tradicionalna kresovanja pa vedno znova dobivajo nove podobe in oblike. Eno izmed takšnih bo že tretje leto zapored tudi na gradu DVERI PAX v Železnih Dverih, ki leži tik ob Jeruzalemski vinski cesti. Društvo KAEMDE iz Ljutomera namreč za kresni dan oz. večer pripravlja pravi maraton elektronske glasbe.

Kako je bilo prejšnja leta?
Kresovanje ob elektronskih ritmih
Kresovanje ob elektronskih ritmih
nedelja, 1. maj 2011 ob 18:23
Kresovanje ob elektronskih ritmih na gradu Železne Dveri
Kresovanje ob elektronskih ritmih na gradu Železne Dveri
torek, 1. maj 2012 ob 19:50

Po dveh uspešnih kresovanjih ob elektronski glasbi, bo letošnje še večje in še bolj spektakularno. DJ MARATHON, ki se bo odvijal na samem dogodku bo namreč nanizal več kot 12 DJ-ev elektronske scene SV Slovenije in tudi Avstrije. Med njimi bodo tako: KLEN ART, D JURAS vs MR. MIKE DJ, THE GRANDSON MATTHEW, ZOKIS alias SLIDER, MINATTI, KINJOSO in še veliko drugih.

Poleg sodobnih bitov bo poskrbljeno še za LASER in VIDEO SHOW, mične hostese pa bodo poskrbele, da bodo obiskovalci tudi nagrajeni. DJ-i obljubljajo še promocijske CD-je in DVD-je za obiskovalce, ki bodo tako lahko podoživljali nepozabno kresovanje tudi tekom leta ob vožnji z avtomobilom ali kjerkoli drugje.

Na dogodku se bodo izžrebale tudi 2x vstopnica za en največji elektronski festival v Avstriji/Graz UAF FESTIVAL 2013 in 2x vstopnica za največji elektronski festival na Hrvaškem/Split ULTRA EUROPE 3013.

Med 18h in 22h bodo gostje lahko izpolnjevali kupone za GRATIS KARTE. Letošnja novost je, da bo možno tudi kampiranje s šotori.

Vse to pa je za obiskovalce brezplačno, kot pravijo organizatorji in DJ-i: »Vstopnine ni, so le elektronski biti in zabava, zabava, zabava

Seveda pa ne gre spregledati tudi možnosti, ki so jo pripravili organizatorji za udeležence, namreč na relaciji Železne Dveri – Ljutomer bo vozil tudi TAXI.

Poskrbljeno bo tudi za spremljanje nogometne tekme Lige prvakov Real Madrid - Dortmund.

Vabljeni torej v torek, 30. 4. 2013, od 18:00 naprej v Železne dveri.

Več informacij o dogodku in o nastopajočih najdete na FB strani.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46