Na dobrodelnem koncertu z Adijem Smolarjem zbrali 1.378 evrov

S pomočjo donatorjev in od vstopnine koncerta so na dobrodelnem koncertu zbrali skoraj 1.400 evrov

Prlekija-on.net, nedelja, 21. april 2013 ob 08:27
Adi Smolar

Adi Smolar

Prleški študentski klub (PŠK) je v sodelovanju s Centrom za socialno delo (CSD) in s pomočjo sponzorjev, v soboto, 20. aprila, v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, pripravil dobrodelni koncert, kjer je nastopil eden najbolj znanih slovenskih kantavtorjev Adi Smolar.

Na dobrodelnem koncertu so zbirali sredstva za družino Cimerman, ki se je znažla v finančnih težavah. S pomočjo donatorjev in od vstopnine koncerta so zbrali 1.378 evrov.

Adi, ki se je v ta namen odpovedal honorarju, je na koncertu zaigral vse svoje uspešnice ter publiko zabaval s svojim prepoznavnim humorjem. Na koncertu je s svojo razstavo slik sodeloval tudi slikar Ivica Kuzmanovski, ki je družini podaril tudi eno od svojih del.

V imenu Občine Ljutomer, ki je bil generalni sponzor prireditve, se je vsem za dobrodelnost zahvalila tudi županja mag. Olga Karba, ki je tudi sama bila zlati sponzor, v imenu CSD Ljutomer pa je svojo zahvalo izrekel Branko Petovar, v.d. direktorja CSD Ljutomer. V imenu PŠK-ja se je vsem zbranim zahvalil predsednik kluba Samo Karlovčec.

Adi je po koncertu namenil tudi nekaj časa vsem oboževalcem, ki so lahko kupili njegove knjige, saj je tudi avtor številnih knjig za otroke. Pokazal pa je tudi, da je velik ljubitelj psov, saj ga je na koncertu spremljala njegova psićka Megi, ki jo je pred časom posvojil iz zavetišča.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46