Dan prijateljstva v vrtcu Mala Nedelja

Kot vsako leto so se tudi letos podali na pot prijateljstva in opravili pohod za športno značko

Ksenija Kolar, petek, 26. april 2013 ob 15:27
Dan prijateljstva pri Mali Nedelji

Dan prijateljstva pri Mali Nedelji

S soncem obsijan aprilski dan je k Mali Nedelji spet privabil veliko množico otrok in njihovih vzgojiteljic. V organizaciji vrtca Mala Nedelja se je letos že sedmič po vrsti zgodil že tradicionalni Dan prijateljstva. In kako je potekal?

Ob 9. uri so se pred vrtcem Mala Nedelja zbrali mladi vedoželjni otroci in vzgojiteljice iz vrtcev Ljutomer, Stročja vas, Cezanjevci, Stara cesta, Cven, Razkrižje, Veržej, Križevci pri Ljutomeru in seveda gostitelji iz Male Nedelje.

Kot vsako leto so se tudi letos podali na pot prijateljstva in opravili pohod za športno značko. Pot jih je vodila malo po ravnem, malo po vzpetinah, njihov cilj pa je bil letos Gostišče Žinko, ki leži v osrčju Moravec v neposredni bližini termalnega kopališča Bioterme.

Tam je vse male in velike pohodnike pričakal napitek in prigrizek ter domače kvasenice in postržjače iz krušne peči gostoljubnega gostišča.

Sledila je ura prijetnega druženja, ki smo ga zaključili s prepevanjem himne prijateljstva. Vsi udeleženci so bili deležni tudi spominskih darilc.

Ob slovesu smo si obljubili, da se vidimo spet naslednje leto in se po prijetno preživetem dopoldnevu razšli z mislijo: "Pojdi kamorkoli, pojdi vsepovsod, a v srcu svojem gradi si prijateljstvo."


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši