Ljutomer porazil vodilno Šmarje z evrogolom Šnajderja

Avto Rajh Ljutomer - Šmarje pri Jelšah 1:0 (1:0)

Prlekija-on.net, nedelja, 28. april 2013 ob 12:07
Avto Rajh Ljutomer

Avto Rajh Ljutomer

V soboto, 27. aprila, je ekipa Avto Rajh Ljutomer v 3. SNL - vzhod, odigrala tekmo 19. kroga, ko je v Ljutomeru gostila vodilno moštvo lige, Šmarje pri Jelšah in slavila z 1:0.

Tekma je bila odločena v 18. minuti, ko je zadel Goran Šnajder s pravim evrogolom. Gostujočega vratarja Marka Pepelnaka, ki je stal precej iz vrat, je z lobom premagal iz več kot 30 metrov, pri tem pa je stal še nekoliko s hrbtom obrnjen proti golu.

V nadaljevanju je 250 gledalcev videlo še nekaj polpriložnosti in raztrgano igro z veliko prekrški, glavni sodnik Dejan Vivod pa je pokazal tudi sedem rumenih kartonov. Mreži se do konca nista več zatresli, tako da je vodilno Šmarje iz Ljutomera odšlo poraženo.

Že med tednom je Ljutomer odigral še zaostalo tekmo 14. kroga v Zrečah, tekma pa se je končala brez zadetkov.

Avto Rajh Ljutomer - Šmarje pri Jelšah 1:0 (1:0)
250; Šnajder 18.

Avto Rajh Ljutomer: Küzma, Novak (84./Majerič), Bertalanič, Kuzmanovski, Žinko, Jelen (65./Kardinar), Grizold, Munda, Smolkovič, Šnajder, Panič (76./Rudolf); Trener: Boštjan Zemljič

Šmarje pri Jelšah: Pepelnak, Oparenović, Debelak, Zdovc, Jagodič (80./Šrimpf), Mauher, Jančič, Mraz, Neskič, Čakš (74./Firšt), Drofenik; Trener: Ibrahim Neskić

Farmtech Veržej se je z zmago v Beltincih povzpel na vrh lestvice.

Ostale tekme:
Zreče - Aha Emmi Bistrica 0:0
Čarda - Kovinar Štore 3:0 (1:0)
Malečnik - Tromejnik G-Sukič 1:1 (0:0)
Rakičan - Odranci 2:5 (1:1)
Agroservis Beltinci - Farmtech Veržej 1:2 (0:0)
Grad - Koroška Dravograd 1:0 (1:0)



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport