Šesterica za društveni naslov

Člani Društva upokojencev Radenci so se pomerili za naslov društvenega prvaka v šahu za leto 2013

Filip Matko, sreda, 8. maj 2013 ob 23:08
Šahiranje v Radencih

Šahiranje v Radencih

Šesterica članov Društva upokojencev Radenci se je v sredo, 8. maja, popoldne po Bergerjevih tablicah (posamezna igra 10 minut) pomerila za naslov društvenega prvaka v šahu za leto 2013.

Razvrstitev je bila naslednja: 1. mesto Drago Seifried (7 točk), 2. mesto Janko Rožman (6,5 točk) 3. mesto Anton Gorenčič ( (5 točk), 4. mesto Bojan Kos (4 točke), 5. mesto Stanko Borkovič (4 točke) in 6. mesto Franjo Zver (3,5 točke). Vsi najboljši, posameznice in posamezniki, so prejeli medalje, kakor tudi praktična darila, kar je razdelila predsednica Društva upokojencev Radenci Jelka Hribar. Izmed te šesterice bo sestavljena ekipa štirih tekmovalcev, ki se bo 6. junija udeležila šahovskega turnirja društev upokojencev Pomurja v Vaškem domu v Sebeborcih. Tam šahovski turnir organizira Društvo upokojencev Moravske Toplice s predsednikom Rajkom Janjićem in zmagovalna ekipa bo imela pravico nastopa na letošnjem državnem prvenstvu upokojencev Slovenije.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport