Srečanje najstarejših občanov občine Razkrižje

Tradicionalno srečanje letnikov, ki so rojeni v letu 1943 in prej

Jože Žerdin, nedelja, 12. maj 2013 ob 11:19
Srečanje najstarejših občanov občine Razkrižje

Srečanje najstarejših občanov občine Razkrižje

Občina Razkrižje se vsako leto spomni na svoje najstarejše občane. Tako je tudi letos v soboto, 11. maja, pripravila že tradicionalno srečanje letnikov, ki so rojeni v letu 1943 in starejše občane.

Prireditev je potekala v večnamenskem prostoru knjižnice in čitalnice na Razkrižju. Vse zbrane je najprej pozdravil župan občine Razkrižje Stanko Ivanušič, nato je sledil krajši kulturni program, kjer so nastopili otroci iz vrtca in osnovne šole Razkrižje in plesalci folklorne skupina KUD Razkrižje, ki so zaplesali nekaj prleških plesov.

Srečanja sta se tudi letos udeležila najstarejši občan občine Razkrižja Janez Rozmarič, ki letos praznuje 90 let in Rozina Budna, ki je sicer nekaj let mlajša. Na prireditvi pa niso pozabili na svojo občanko, ki jesen življenja preživlja v Domu starejših Ljutomer.

Vsi najstarejši, ki so se srečanja udeležili jih je občina obdarila - ženske so dobile rože, moški pa steklenico vina, vinske kraljice Martina XV. Po končanem programu je sledila pogostitev in skupaj so ob živi glasbi obujali spomine na leta, kako sedaj preživljajo jesen življenja.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno