V Ljutomer prihaja Kandidat za vampirja

Predstava bo v petek, 17. maja s pričetkom ob 20. uri

Prlekija-on.net, torek, 14. maj 2013 ob 12:42
Kandidat za vampirja

Kandidat za vampirja

Po lanski uspešni predstavi Si ali nisi, kulturno umetniškega društva Reporter Milan, ko so napolnili dvorano ŠIC v Ljutomeru ter navdušili obiskovalce, se ekipa spet vrača v Ljutomer.

Dejan Vedlin, Tine Križanič in Matjaž Šalamun - Šalca - gre za znano zasedbo humoristov Radia City - se na povabilo nogometnega kluba Ljutomer vračajo na oder v Ljutomeru. V petek, 17. maja bodo s pričetkom ob 20. uri predstavili svojo novo komedijo Kandidat za vampirja. Šesta predstava društva Reporter Milan prinaša skrivnosti iz življenja mariborskih vampirjev, ki se srečujejo z vsakodnevnimi težavami in so pred izumrtjem. Zato so organizirali avdicijo za nove člane. A vse ne gre po načrtih. Obeta se nam 80 minut smeha in zabave.

Vstopnice po ceni 10 evrov so v prodaji v lokalu Šic bar cafe v dvorani ŠIC v Ljutomeru in pri predstavnikih nogometne šole nogometnega kluba Ljutomer v času treningov mlajših selekcij na stadionu v Ljutomeru. Del izkupička od prodanih vstopnic bo namenjen za delovanje nogometne šole nogometnega kluba Ljutomer.


Več v Družabno