Prleški Odmev se je vrnil iz gostovanja v Avstriji

Narodno-zabavni ansambel Prleški Odmev je gostoval na Alpen Adria Hafenfestu

Sara Munda, sreda, 15. maj 2013 ob 23:181
Prleški Odmev

Prleški Odmev

Iz Avstrije se je v nedeljskih poznih urah vrnil narodno-zabavni ansambel Prleški Odmev, ki je gostoval na Alpen Adria Hafenfestu. Festival se je začel v četrtek, 9. maja in se zaključil v nedeljo, 12. maja. Gre za vsakoletno prireditev, ki se odvija na Vrbskem jezeru v Celovcu. Domači ansambel je nastopil zraven Andya Borga, Marca Ventra, Barbare Stephanie in še mnogo drugih znanih obrazov.

Ansambel je luč sveta ugledal lansko leto v septembru. Čeprav gre za mlad ansambel, imajo za sabo že veliko število nastopov, saj zabavajo na rojstnodnevnih zabavah, porokah in veselicah. Člani ansambla so Andrej Munda, Božidar Štiberc, Klavdija Kocjan in Andrej Topolinjak.

Štiridnevno zabavanje gostov na Alpen Adria Hafenfestu se jim je obrestovalo, saj organizatorji pravijo, da jih bodo glede na dobre odzive obiskujočih še povabili v goste. Sami pa ob narodnozabavnih zvokih ansambla Prleški odmev lahko zaplešete in zapojete že ta teden na otvoritvi igrišča v Miklavžu pri Ormožu.


MILAN četrtek, 16. maj 2013 ob 07:50

Ploskač čestitke mladi in nadarjeni še bolj pa zagnani to je recept za dobro nadaljevanje. Hahaha

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film