»Plesno popoldne« v vrtcu Sonček

V Kulturnem in upravnem središču Sv. Jurij ob Ščavnici je v okviru plesnega krožka vrtca Sonček, potekala že tradicionalna plesna prireditev »Plesno popoldne«

Andreja Majcen, petek, 17. maj 2013 ob 12:33
Plesno popoldne

Plesno popoldne

V četrtek, 16. maja, je v Kulturnem in upravnem središču Sv. Jurij ob Ščavnici, v okviru plesnega krožka vrtca Sonček, potekala že tradicionalna plesna prireditev »Plesno popoldne«. Glavni obiskovalci so bili starši otrok, njihove sestre, brati, dedki in babice, prijatelji ter vzgojiteljice in seveda ravnatelj naše šole in vrtca.

Predstavili smo jim raznolik plesni program, ki smo ga izvajali skozi vse leto 1-krat tedensko. Letos je bilo v plesni krožek vključenih 26 otrok iz pete in šeste skupine. Otroci so sproščeno, a zelo zavzeto zaplesali 6 plesov.

Nepozabno doživetje prireditve je ponovno bilo naše povabilo vseh obiskovalcev na plesni oder, kjer smo letos skupaj zaplesali ob ritmu zelo znanega brazilskega disco hita. V dvorani je tako vse do konca prireditve bilo veselo in sproščeno vzdušje.

Ob koncu smo se spet vsi prepričali, da je ples res zabava in odlično razvedrilo, ki krepi naše zdravje in nas druži, v naša življenja prinaša sproščenost, veselje, radost.

In če v otrocih vidiš najboljše, če v njih vzbudiš igrivost, ustvarjalnost ter pogum, to pomeni, da si uspel!

Mentorica plesnega krožka Andreja Majcen, dipl. vzgojiteljica
Vrtec Sonček, Sv. Jurij ob Ščavnici


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši