V Drakovcih pripravili tretje vaške igre

Šele po dodatni igri je zmagala ekipa iz Moravec

Branko Košti, ponedeljek, 20. maj 2013 ob 18:341
Vaške igre v Drakovcih

Vaške igre v Drakovcih

Pri Muzeju kmečkega orodja Cirila Voršiča v Drakovcih, je TD Mala Nedelja - Radoslavci v nedeljo, 19. maja, pripravilo 3. vaške igre.

Na tekmovanju so se v različnih šaljivih igrah pomerile ekipe iz osmih vasi in zaselkov: Male Nedelje, Drakovec, Bodislavec, Moravec, Kuršinec, zaselka Zdole, Radoslavci pa so tekmovali z dvema ekipama. Zunaj konkurence so svojo vzdržljivost in spretnost preizkusili tudi otroci.

Po petih igrah: skupinskem smučanju na travi, skakanju v vrečah s prenašanjem slamnatih bal, ciljanjem,  zajemanjem vode z usti in polnjenjem plastenk prav tako z usti in z metanjem teniške žogice v cilj, so bile razlike med ekipami minimalne, prvouvrščeni ekipi Moravec in Kuršinec sta zbrali enako število točk, zato je bil zmagovalec znan šele po dodatni igri. V igri, v kateri so tekmovalci in tekmovalke morale slečti čim več oblačil, je bila uspešnejša ekipa iz Moravec, ki je tako postala zmagovalec letošnjih iger.

Igre, ki so se v sproščenem in veselem razpoloženju odvijale od ranega dopoldneva do večernih ur, so privabile precejšnje število navijačev in gledalcev, ki so uživali v čudovitem naravnem okolju, saj je organizator poskrbel tudi za njih. Na voljo je bilo dovolj hrane, hladne pijače in dobre glasbe.

TUNČEK četrtek, 23. maj 2013 ob 16:46

Zanimiva stvor, ke zdrüžüvle lidi. Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno