Radenci: Gornjeradgončanom pokal

Pomursko prvenstvo upokojencev (moški) v metanju pikada

Filip Matko, torek, 21. maj 2013 ob 15:48
Najboljši trije posamezniki

Najboljši trije posamezniki

Društvo upokojencev Radenci je po sklepu Pomurske pokrajinske zveze društev upokojencev bilo 20. maja gostitelj oziroma organizator regijskega prvenstva upokojencev Pomurja v metanju pikada. Na tekmovanju je sodelovalo šest ekip s skupno 24 tekmovalci.

Tekmovanje se je pričelo nekaj minut po 9. uri v prostorih gostišča Erinox na Titovi cesti v Radencih, vsaka od sodelujočih ekip pa je imela na voljo dve seriji metov. V prvi seriji so metali po žrebu, a v drugi seriji po številu doseženih točk v prvi seriji, od najslabšega do najboljšega.

Rezultate tekmovanja, s podelitvijo pokalov, medalj in priznanj, se je razglasilo pred kosilom v restavracijskih prostorih DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci.

Rezultati ekipno: 1.mesto DU Gornja Radgona 2794 točk, 2.mesto DU Lendava 2452 točk, 3.mesto DU Ljutomer 2358 točk, 4.mesto DU Radenci 2330 točk, 5.mesto DU Krog – Satahovci 2231 točk in 6.mesto DU Moravske Toplice 2134 točk.

Rezultati člani posamezno: 1.mesto Rudi Petek (DU Gornja Radgona) 884 točk, 2.mesto Ladislav Vöreš (DU Lendava) 815 točk, 3.mesto Jaka Kosi (DU Ljutomer) 696 točk itd.

Ekipa DU Gornja Radgona bo imela letos jeseni pravico nastopa na državnem prvenstvu upokojencev Slovenije v pikadu, svojo zmago pa so Gornjeradgončani ob zvokih harmonike Stanka Ilješa proslavljali skupaj z ostalimi tekmovalci. Ob tem naj še dodamo, da se bodo upokojenke Pomurja na svojem prvenstvu pomerile 29. maja v Ljutomeru.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport