Srečanje starejših krajanov KS Radoslavci

Pester kulturni program so izvedli učenci OŠ Mala Nedelja ter ljudski pevci in pevke

Branko Košti, petek, 31. maj 2013 ob 17:51
Srečanje starejših krajanov

Srečanje starejših krajanov

Turoben poznopomladni petek, 31. maja, so starostnikom v KS Radoslavci polepšali s tradicionalnim srečanjem, katerega sta pripravila KS Radoslavci in KO RK Radoslavci.

Na druženje v Gasilski dom v Radoslavcih so povabili vse krajane in krajanke, kateri so dopolnili sedemdeset let in več. Pozdravne besede zbranim je namenil predsednik Krajevne skupnosti Janez Rudolf in jim zaželel dobro počutje in prijetno druženje. Za sodelovanje pri organizaciji se je zahvalil prizadevnim članicam KO RK na čelu s predsednico Frančiško Štagar ter pozdravil goste: sekretarko OZ RK Ljutomer Mašo Germšek, predsednico Društva upokojencev Ljutomer Slavico Sunčič in predsednika Pomurske pokrajinske zveze društev upokojencev, sicer pa domačina, Mirka Lebariča.

Sledil je bogat in pester kulturni program, katerega so izvedli učenci OŠ Mala Nedelja pod mentorstvom učiteljice Danice Potrč, ljudski pevci "Fantje od Male Nedelje" in domače pevke ljudskih pesmi "Sosede". Ob zaključku programa so spodbudne besede udeležencem namenili tudi gostje.

Sledilo je obilno kosilo, zatem pa so druženje nadaljevali ob glasbi, obujali spomine na minule čase ter spregovorili o lepih, pa tudi temnejših plateh jeseni življenja.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno