Dejan Vajs uspešen v Riminiju

V kategoriji kick light Dejan Vajs ni pustil presenečenja in ugnal vso konkurenco

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. junij 2013 ob 14:00
Dejan Vajs

Dejan Vajs

Večkrat smo že poročali o radgonskem kickboksarju Dejanu Vajsu, ki niza uspehe za uspehom na državni in svetovni ravni ter tako postaja eden najboljših športnikov posameznikov v Gornji Radoni. Pretekli vikend je Vajs nastopal na svetovnem pokalu Bestfighter 2013 v Riminiju kjer je Kickboxing zveza Slovenije nastopala s skoraj stočlansko ekipo.

Celotna ekipa je uspešne nastope pričela že v petek, ko so člani v ekipnih borbah "point fightinga" osvojili tretje mesto, Gregor Stračanek je osvojil tretje mesto v "full contactu". Piko na i pa sta postavila Aleš Lorber (light contact do 94 kg) in Dejan Vajs (kick light do 89 kg), ki sta med člani osvojila prvi mesti.

V "light contactu" so Lorberjev uspeh dopolnili David Žibrat (do 89 kg), Nejc Gazvoda (do 69 kg), Nejc Blanuš (do 74 kg) in Sabina Bec (do 55 kg) s tretjimi mesti.

V "kick lightu" Dejan Vajs ni pustil presenečenja in ugnal vso konkurenco, njegov uspeh pa je s tretjim mestom  dopolnil še Stefan Stanič v isti kategoriji. Drugo mesto je v isti kategoriji do 84 kg osvojil tudi Matej Blantič.

Dejan tako dokazuje, da je iz pravega testa, saj ljubitelje kickboxa že nekaj let zapored razveseljuje z najvišjimi mesti, tako na evropski kot svetovni ravni.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport