Plesni klub Zapleši z Urško se je udeležil prvenstva v modernih tekmovalnih plesih

V skupni točki celotnega kluba je plesalo čez 60 plesalcev vseh kategorij, v kateri so predstavili priljubljeno pravljico na plesni način

Prlekija-on.net, torek, 4. junij 2013 ob 15:47
Plesni klub Zapleši z Urško

Plesni klub Zapleši z Urško

Šenčur pri Kranju je ta vikend gostil še drugi del prvenstva v modernih tekmovalnih plesih. Plesni klub Zapleši z Urško se ga je udeležil s svojo produkcijo z naslovom Alice v čudežni deželi.

V skupni točki celotnega kluba je plesalo čez 60 plesalcev vseh kategorij, v kateri so predstavili priljubljeno pravljico na plesni način. Točka z bogato koreografijo Nine Fras, pa je edino sodnike pustila ravnodušne in na koncu so mladi plesalci osvojili tretje mesto. S tem so dobili tudi možnost, da se udeležijo svetovnega pokala, ki bo potekal septembra v nemškem Bochumu. Tja odhajajo tudi solisti, dvojice in mala skupina, kjer bodo, skupaj z ostalimi plesalci iz slovenskih klubov, branili državne barve na Evropskem prvenstvu v kategorijah Disco Dance.
V Šenčurju je tekmovala mala skupina otrok v kategoriji Street dance show in z točko Gosenice osvojila četrto mesto. Erik Makoter in Eva Stolnik pa sta v paru priplesala končno osmo mesto.

Ob koncu sezone, ki po odhodu nekaj tekmovalk, ni bila tako uspešna kot lanska, plesni klub skupaj s plesno šolo organizira 15.06.2013 v Ljutomeru, dobrodelno produkcijo. Za Rdeči križ Slovenije bodo zbirali hrano in šolske potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Hkrati pa bodo predstavili vso znanje, ki so ga osvojili v tem letu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport