Podelitev priznanj najuspešnejšim bralcem na OŠ Mala Nedelja

Gost na podelitvi bralnih značk je bil Tone Partljič

Robert Lang, sreda, 5. junij 2013 ob 17:11
Podelitev priznanj

Podelitev priznanj

V sredo, 5. junija, je v Kulturnem domu Mala Nedelja potekala slovesna prireditev ob podelitvi priznanj najuspešnejšim bralcem na OŠ Mala Nedelja. Tudi v tem šolskem letu so učenci radi jemali knjigo v roke, saj jih je kar 92 osvojilo t.i. bralno značko.

Kakor je navada, se vsako leto na zaključno prireditev povabi kak slovenski avtor. Tokrat je učence obiskal pisatelj, dramatik, scenarist, politik Tone Partljič. S svojim znanim humorjem in neposrednostjo je takoj osvojil publiko.

Najprej je z učenci podoživel nekaj smešnih dogodivščin iz svojih osnovnošolskih let, nato je "organiziral" literarni kviz, na koncu pa še kratko dramatizacijo tragedije Romeo in Julija. Učenci so bili navdušeni nad nastopom. Na koncu sta z mentorjem bralne značke podelila še zaslužena priznanja.

Poleg priznanj za osvojeno bralno značko so naj bralci meseca prejeli še knjižno nagrado. To so bili učenci: Aljoša Markoč, Timea Prijol, Patricija Slavič, Larisa Srša, Anja Ivančič, Ajra Šišernik, Anja Klemenčič, Vanesa Vojsk, Tim Plohl in Monika Horvat.

Posebno pohvalo in spominsko priznanje so si prislužile tri učenke - zlate bralke Diana Oletič, Michelle Oletič in Monika Žeželj, ki so bile zveste knjigi celih devet let.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje