Poslanska skupina DeSUS na delovnem obisku v Pomurju

Po končanem srečanju bo na temo delovnega obiska potekala novinarska konferenca

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. junij 2013 ob 11:00
Franc Jurša in Karl Erjavec

Franc Jurša in Karl Erjavec

V ponedeljek, 10. junija, se na delovnem obisku v Pomurju mudi poslanska skupina Demokratične stranke upokojencev Slovenije (DeSUS). V okviru delovnega obiska se bo skupaj z ministrom za zdravje Tomažem Gantarjem srečala s predstavniki zdravstvenih zavodov iz Pomurja, Spodnjega Podravja in Lenarta. Tema srečanja bo aktualna problematika na področju zdravstva v Republiki Sloveniji.

Po zaključenih razgovorih se bodo poslanska skupina DeSUS in minister Tomaž Gantar skupaj s predsednikom stranke DeSUS in zunanjim ministrom Karlom Erjavcem srečali še s predstavniki občinskih in pokrajinskih odborov DeSUS. Tema pogovorov bo aktualno politično dogajanje.

Po končanem srečanju bo na temo delovnega obiska potekala novinarska konferenca v prostorih hotela Bioterme Mala Nedelja, kjer bodo sodelovali predsednik stranke DeSUS Karl Erjavec, podpredsednik Tomaž Gantar in vodja poslanske skupine DeSUS Franc Jurša.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika