Sprejem najmlajših občanov občine Razkrižje

V lanskem letu se je rodilo 11 otrok, tega 8 deklic in 3 dečki

Jože Žerdin, sreda, 19. junij 2013 ob 16:48
Sprejem najmlajših občanov občine Razkrižje

Sprejem najmlajših občanov občine Razkrižje

Obmejna Občina Razkrižje te dni praznuje 15. občinski praznik. V program so tudi umestili sprejem najmlajših občanov, ki so bili rojeni lanskega leta. Prisrčen sprejem je bil v soboto, 15. junija, ko so se že tretjič srečali z najmlajšimi občani in njihovimi starši.

Sprejem je potekal v knjižnici in čitalnici na Razkrižju. V lanskem letu se je rodilo 11 otrok, tega 8 deklic in 3 dečki. Letošnjega sprejema se je udeležilo 6 malčkov s svojimi starši, s svojimi sestricami in bratci, katere je sprejel župan občine Razkrižje Stanko Ivanušič.

Za njih so pripravili kulturni program v katerem so nastopili otroci iz vrtca in učenci prvega razreda osnovne šole Razkrižje. Otroci so pripravili glasbene točke na kateri so zaigrali na flavto, harmoniko in kitaro. V spomin na sprejem so malčki prejeli otroško knjigo s posvetilom župana občine Razkrižje.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši