Skupina Zarja pred počitnicami

Družabni zaključek s spričevali za sezono 2012/2013

Filip Matko, sreda, 19. junij 2013 ob 16:56
Člani in članice so prejeli tudi spričevala

Člani in članice so prejeli tudi spričevala

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, deluje že pet skupin za samopomoč in to v okviru Društva za samopomoč Jutro Gornja Radgona, ki je član Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije. Ena izmed teh skupin, ustanovljena med prvimi, je »Zarja«, ki jo vodita Andreja Klemenčič in Klaudija Zemljič.

Članice in člani skupine, skupno jih je osem, se z mentoricama srečujejo ob torkih popoldne in v torek, 18. junija, so imeli zaključno srečanje pred letošnjimi poletnimi počitnicami. Ob pomoči nekaterih članic in članov skupine sta mentorici pripravili lepo presenečenje: član skupine Pavle je že dopoldne pripravil enkratne kanapeje, članica Ema je sponzorirala torto, članica skupine Brigita je napisala posebno priložnostno pesem, mentorica Andreja je za vse pripravila posebna spričevala, a mentorica Klaudija je naprosila za »zvočno kuliso« harmonikarja Stanka Ilješa iz Društva upokojencev Radenci.

Po zapeti »himni« Kolo kapljic, tolko let… je Andreja razdelila spričevala z oceno »zelo uspešno« vsem članicam in članom skupine: Avgusti, Emi, Brigiti, Milki, Slavki, Stanislavi, Aleksandru in Pavlu, kot tudi somentorici Klaudiji. Pavle pa je imel dolžnost, da je izročil spričevalo s posebno zahvalo mentorici Andreji. Za tem je Brigita prebrala pesem, ki jo je napisala za tokratno srečanje, pod naslovom »Skupina Zarja pred počitnicami v letu 2013 !«. Vsi so pesnici Brigiti zaploskali in sledila je pogostitev s kanapeji, jagodami in sadnimi sokovi. Vsemu temu za povrh pa je bilo na vrsti še sladkanje s češnjevo torto. Oh, kako sladko !!!

Ni manjkalo pesmi ob zvokih harmonike Stanka Ilješa, nekateri pa so celo zaplesali. Zaželeli so si lepih počitnic ter ponovno snidenje letos jeseni.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46