Tradicionalni piknik prleških judoistov

Na kraju, kjer je bil piknik, je košarkaško, nogometno ter odbojkarsko igrišče, kar je predstavljalo obilo možnosti za zabavo

Nuša Novak, torek, 25. junij 2013 ob 15:49
Piknik prleških judoistov

Piknik prleških judoistov

V soboto, 22. junija, je za Gostiščem Zorko, v Križevcih pri Ljutomeru, potekal vsakoletni že tradicionalni piknik prleških judoistov. Na kraju, kjer je bil piknik, je košarkaško, nogometno ter odbojkarsko igrišče, kar je predstavljalo obilo možnosti za zabavo.

V skoraj vseh športnih igrah, so sodelovali tako naši najmlajši judoisti, kakor tudi tisti malce starejši. Zaradi prelepega sončnega vremena, smo še posebej uživali v odlični hrani iz žara, mrzli pijači ter poskočni glasbi.  Ni pa manjkalo tudi dobrot za vse tiste, ki so bolj sladkosnedi.

Na pikniku se je zbralo veliko število članov kluba Judo Prlekija in ostalih družinskih članov. Vsakoletna organizacija piknika, je skorajda edina možnost, kjer se naši judoisti lahko skupaj poveselijo, zabavajo v skupnem druženju ter raznovrstnih športnih igrah. Želimo si, da bi takšnih in podobnih druženj bilo čim več, saj je dandanes to edini način za sprostitev in zabavo.

Hvala vsem organizatorjem za nepozabno pripravo piknika ter vsem, ki ste se ga udeležili v tako velikem številu.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno