Zaključna prireditev na OŠ Mala Nedelja

Učenci OŠ Mala Nedelja so se s pesmijo in plesom poslovili od tega šolskega leta, hkrati pa počastili dan državnosti

OŠ Mala Nedelja, sreda, 26. junij 2013 ob 17:46
Zaključna prireditev OŠ Mala Nedelja

Zaključna prireditev OŠ Mala Nedelja

Tudi učenci OŠ Mala Nedelja so se s pesmijo in plesom poslovili od tega šolskega leta, hkrati pa počastili dan državnosti.

Posebej slovesno je bilo praznovanje za vse učence, ki so v tem šolskem letu dosegli odlične učne rezultate oziroma različne uspehe na tekmovanjih iz znanja različnih predmetov, saj so vsi prejeli posebna priznanja in nagrade. Ravnateljica Breda Žunič je vse pohvalila in jim čestitala za izjemne rezultate. Posebej je pohvalila učence, ki so uspešni v šoli in še v različnih izvenšolskih dejavnostih: ali v glasbeni šoli ali pri različnih športnih panogah. Učenci OŠ Mala Nedelja so posebej uspešni pri namiznem tenisu, saj je učenec 8. razreda, Damir Vrbnjak, postal državni prvak. Zelo uspešni pa so tudi pri odbojki ter nogometu.

Ravnateljica je nagradila tudi učence, ki so zmagali na različnih natečajih in jih pohvalila za njihovo kreativnost in domiselnost. Zahvalila se je tudi staršem, ki sodelujejo s šolo in poudarila, kako pomembno je za otroka, da vemo starši in pedagoški delavci drug drugemu pomagati, svetovati in prisluhniti. Kjer je to sodelovanje usklajeno, so uspešni in zadovoljni tudi otroci, kar si šola in starši želimo.

Zaključili smo z mislijo, da vsi preživimo prijetne počitniške dni in se zdravi in pripravljeni na nove izzive srečamo v mesecu septembru.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje