Podelili priznanja Naj prostovoljcem

Tokrat so iz Ljutomera priznanja prejeli Branko Krajnc, Katja Vunderl in Anja Lukner

Milan Belec, petek, 28. junij 2013 ob 23:56
Naj prostovoljec 2012

Naj prostovoljec 2012

V sredo, 26. junija, je Mladinski svet Slovenije pod pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja, in v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport na Brdu pri Kranju pripravil zaključno prireditev natečaja Prostovoljec leta.

Na zaključno prireditev natečaja povabijo vse prijavljene prostovoljke in prostovoljce ter prijavitelje in slavnostne goste. Tam razglasijo najboljše prostovoljke, prostovoljce in projekte ter podelijo priznanja in nagrade. Ključni podeljeni nazivi so Naj prostovoljka, Naj prostovoljec in Naj prostovoljski projekt, od leta 2009 dalje pa še Naj mladinski voditelj in Naj mladinski projekt. Priznanja za sodelovanje pa prejmejo tudi ostali sodelujoči. Na natečaj za leto 2012 je 152 različnih prijaviteljev prijavilo 187 posameznikov in 64 projektov.

Prireditev je tudi dobra priložnost za izmenjavo izkušenj in sklepanje poznanstev, saj se po zaključenem uradnem delu prisotni prepustijo glasbi in pogostitvi.

Tokrat je prostovoljce na Brdu sprejel in jim čestital predsednik države Slovenije Borut Pahor. Skromna zahvala za ljudi, kateri skrbijo za prostovoljstvo in s svojim delom pomagajo drugim. Ravno sedanji čas je takšen, da je pomoč še kako dobrodošla.

Tokrat so iz Ljutomera priznanja prejeli Branko Krajnc, Katja Vunderl in Anja Lukner ter iz Ivanjkovec Marta Gregorc.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje