V Prlekijo prihaja oviratek

31. avgusta bo v Križevcih pri Ljutomeru potekal Prleški oviratek

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. julij 2013 ob 23:521
Na sobotnem oviratlonu na Pokljuki se je z devet kilometrov dolgo progo, na kateri je bilo 17 ovir, soočilo 1.480 oviratloncev in oviratlonk, ki so s svojo vztrajnostjo, pogumom, dobro voljo in solidarnostjo premagovali sami sebe in ovire.

Ne le, da so se podali na osebni izziv, ki mu v Sloveniji ni para, pri njegovem premagovanju so, tako kot je za oviratlonce tudi prav, pomagali drug drugemu in s skupnimi močmi prispeli do cilja. Med njimi je bila tudi ekipa pomurskih tekmovalcev, ki so se spopadli z oviratlonskim izzivom.

31. avgusta Prleški oviratek v Križevcih
Vsi, ki bi se želeli spopasti z ovirami in izzivi podobne preizkušnje, boste za to imeli priložnost že 31. avgusta letos. V Križevcih pri Ljutomeru bo namreč potekal Prleški oviratek, prijave že potekajo na info@val-sport.si ali na telefonski številki 040 581 430 – Denis in 051 605 856 – Žan.

O oviratlonu, kot je potekal na Pokljuki
Oviratlon je preizkušnja samega sebe na 8 do 10 kilometrov dolgi poti z različnimi ovirami. Ovire so narejene po vzoru preizkusa in treninga pripadnikov modernih specialnih enot s celega sveta. Nekatere od njih je treba preplezati, skozi druge se je potrebno splaziti, pri tretjih potrebujete kanček poguma ...

MILAN petek, 5. julij 2013 ob 19:22

To ja pomeni ka morejo biti tekmovalci dobro kondicijsko prprovleni

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport