Na športnih policijskih igrah na vodi, zmagala ekipa PP Ljutomer

V Bakovcih so pripravili športne policijske igre na vodi

Jože Žerdin, sobota, 6. julij 2013 ob 22:54
Športne policijske igre na vodi

Športne policijske igre na vodi

Pod okriljem Regionalnega kluba IPA za Pomurje v organizaciji IPA skupine Postaja mejne policije Petišovci, so v soboto, 29. junija, potekale sedme policijske igre na vodi, v gramoznici v Bakovcih pri Murski Soboti.

Vodnih iger se je udeležilo deset ekip: PP Gornja Radgona, PP Maribor I, PP Ljutomer, PP Slovenska Bistrica, PP Ormož I, PP Ormož II, Policijsko športno društvo Ptuj, PP Gorišnica, Policijsko športno društvo Račka in Prometna mejna policija Petišovci. Ekipe so med seboj tekmovale v štirih športnih disciplinah in sicer v veslanju, vlečenju vrvi med čolnoma, igri z žogo in bitki čolnarjev. Na koncu so zmagovalci postali ekipa Policijske postaje Ljutomer, katera je osvojila tudi prehodni pokal. Drugo mesto je pripadlo Postaji mejne policije Petišovci, tretje mesto pa ekipi Policijske postaje Slovenska Bistrica.

Pokale in praktična darila so ekipam podelili direktor Policijske uprave Murska Sobota Damir Ivančič, predsednik Regionalnega kluba IPA za Pomurje Drago Ribaš in komandir Postaje mejne policije (PMP) Petišovci Drago Bedek.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport