Bodislavce ponovno preplavili Citroëni

12. Hidroraid v znamenju praznovanja 20. obletnice Xantie

Jerneja Domajnko, nedelja, 14. julij 2013 ob 00:36
12. Hidroraid

12. Hidroraid

Ta konec tedna se na kmetiji v Bodislavcih odvija že 12. Hidroraid oziroma največje srečanje članov klubov Citroën v Sloveniji, s katerim še posebej počastijo vsa Citroënova vozila s hidropnevmatskim vzmetenjem.

Osrednji dogodek srečanja je "raid" oziroma krožna vožnja, ki jih vsako leto pelje po drugih poteh do drugih prleških znamenitosti kot leta poprej. Letos so si ogledali pokrajinski muzej v Ormožu in se ustavili v Podgorcih.

12. Hidroraida se je udeležilo okoli 100 vozil iz Slovenije in tujine, a so letos nekoliko več pozornosti namenili Xantiam, saj letos praznujejo 20. "rojstni dan". V spremljevalnem programu srečanja pa so se udeleženci lahko pomerili v teku, imenovanem HidroTek, na hoduljarski delavnici so se lahko učili hoditi s hoduljami, tekmovali v metu hidravlične krogle ... Če o večerni zabavi in podelitvah različnih nagrad za naj ... niti ne govorimo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno