Številne spremembe pri NK Ljutomer

Skupaj z igralci članske ekipe je bil sprejet sklep, da bo klub tudi v sezoni 2013/2014 tekmoval v 3. SNL-vzhod

Prlekija-on.net, nedelja, 14. julij 2013 ob 08:302
Članska ekipa NK Ljutomer

Članska ekipa NK Ljutomer

Že v začetku julija, je na izrednem občnem zboru nogometnega kluba Ljutomer dotedanji predsednik Matej Vrbančič podal odstopno izjavo, istočasno pa je bil razpuščen tudi upravni odbor kluba. Za vršilca dolžnosti predsednika je takrat bil potrjen Saša Makoter, ki bo klub vodil do redne skupščine kluba, ki bo prihodnje leto januarja.

Sicer pa je skupaj z igralci članske ekipe bil sprejet sklep, da bo klub tudi v sezoni 2013/2014 tekmoval v 3. SNL-vzhod.

V novo sezono s precej spremenjeno ekipo
Članska ekipa je te dni pričela s pripravami na novo sezono v 3. SNL-vzhod. Že na začetku prestopnega roka, ki sicer traja do konca avgusta, je prišlo do številnih sprememb v igralski zasedbi. Doslej so ekipo že zapustili Denis Vogrinec in Tadej Bogdan (oba Odranci), Patrick Jelen in Sebastjan Rudolf (oba Hrvaška), Sašo Novak (končal kariero) ter Boštjan Grizold. V klub pa so prišli Sebastjan Piberčnik in Sebastian Rajnar (oba Rakičan), Sašo Habjanič (Avstrija), Miha Rakovec (Središče ob Dravi) ter Luka Ciglarič in Tomaž Podgorelec, ki se dokončno iz Mure 05 vračata v matični klub. Trener Boštjan Zemljič in pomočnik Mario Hošpel sta k pripravam članske ekipe priključila tudi nekatere perspektivne mladince, ki so v minuli sezoni pomurske lige osvojili tretje mesto. Vodstvo kluba je trenutno v pogovorih še s tremi novimi igralci, več pa bo znanega prihodnji teden.

V začetku avgusta v Ljutomeru hrvaška skupina Magazin
V pripravljalnem obdobju bo Ljutomer odigral tekme s Podvinci, Stojnci, Središčem ob Dravi in Hotizo. Klub pa v soboto, 3. avgusta pripravlja tradicionalni turnir v spomin na Jožeta Lebarja Juša, kjer se bodo v dopoldanskem času na stadionu v Ljutomeru zvrstile številne tekme mlajših selekcij, popoldan pa se bodo za prehodni pokal merile članske ekipe lendavske Nafte, Beltincev in Ljutomera.

Zvečer ob 21. uri se bo dogajanje preselilo na Glavni trg v Ljutomeru, kjer bo v sklopu ljutomerskega občinskega praznika nogometni klub Ljutomer organiziral zabavo s priznano hrvaško skupino Magazin. Vstop na turnir in večerno zabavo bo prost.

kreks nedelja, 14. julij 2013 ob 13:13

Začetek kunca NK?? Malo mi to smrdi pol ekipe menjati pa vodstvo.

jozejuz torek, 16. julij 2013 ob 14:34

Konec verjetno ne. Očitno pa konec nekega obdobja.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport