V Ljutomeru zaživela otroška komisijska prodaja

Bodimo ekološko ozaveščeni in ne odvrzimo opreme ali oblačil, kajti nekdo jo prav ta trenutek potrebuje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. julij 2013 ob 00:15
Otroška komisijska prodaja

Otroška komisijska prodaja

V Ljutomeru na Babinski cesti 2 (prostori GC Belec – nadstropje) je zaživela otroška komisijska prodaja. Sprejemamo in prodajamo rabljena otroška oblačila in obutev za otroke do 6 let ter opremo, kot so otroška igrala, vozički, lupinice, kolesa, poganjalčki, avtosedeži itd...

Komisijska prodaja pomeni, da artikel pripeljete v našo trgovino, in dokler ga ne prodamo, je še vedno v vaši lasti. Prav tako lastniki sami določite ceno za določeno rabljeno blago, ki je v komisijski prodaji. Za vas kot lastnika blaga je zadeva neobvezujoča, kajti ko se artikel proda, dobite izplačan želen znesek.

Kupec rabljenega blaga ima pa to ugodnost, po zelo majhnih cenah kupiti rabljeno blago. Zakaj bi kupovali otrokom nove stvari, če jim lahko privoščimo stare, ohranjene, cenovno ugodne. Otroci ne izbirajo...

Sodelujemo tudi z zavodom socialnega podjetništva, zato nam zaupajte svoje želje in se bomo potrudili najti ugodno opremo ali oblačila za vašega malčka.

Bodimo ekološko ozaveščeni in ne odvrzimo opreme ali oblačil, kajti nekdo jo prav ta trenutek potrebuje. Če pa želite oblačila podariti, jih lahko prinesete in jih bomo podarili tistim, ki si jih želijo in jih potrebujejo.

Med delavniki odprto od 7.00 – 16.30, v soboto od 7.00 – 12.30

Melita Činč Belec

OTROŠKA KOMISIJSKA TRGOVINA BACEK
SPREJEM, PRODAJA OTROŠKIH OBLAČIL IN OPREME
BABINSKA CESTA 2, 9240 LJUTOMER

Oglasno sporočilo


Več v Gospodarstvo