Franco Nero presenetil Castellarija

Po predvajani filmski projekciji filma Keoma režiserja Enza G. Castellarija, je slednjega presenetil stari prijatelj, legendarni igralec Franco Nero

Prlekija-on.net, petek, 19. julij 2013 ob 09:15
Enzo G. Castellari in Franco Nero, foto: Tina Babič, Grossmann

Enzo G. Castellari in Franco Nero, foto: Tina Babič, Grossmann

Na Grossmannovem festivalu, je v četrtek, ob 23. uri, po predvajani filmski projekciji filma Keoma režiserja Enza G. Castellarija, slednjega presenetil stari prijatelj, legendarni igralec Franco Nero.

Castellari je moral zaradi osebnih zadev festival zapustiti predčasno, zato ga na sobotni podelitvi častne nagrade žal ne bo. Organizatorji festivala so zato poprosili Franca Nera, ki je ravno prispel na festival, za to preprosto, a močno gesto - presenečenje.

Obiskovalci so tako po ogledu izjemnega filma, v katerem ima Nero glavno vlogo, zvezdnika lahko videli v živo, skupaj z glavnim ustvarjalcem filma. Častni Hudi maček je bil tako iz Nerovih rok predan v Castellarijeve. Stara prijatelja sta se prisrčno pozdravila in po podelitvi klepetaje odšla na večerjo.

V petek 19. julija, ob 19.30 bo imel Franco Nero odprti pogovor na Glavnem trgu v Ljutomeru. Po pogovoru bo predvajanje filmov Django in Companeros, z osebnim uvodom zvezdnika.

Grossmannov festival se bo zaključil v soboto, s pestrim dogajanjem na Glavnem trgu že od dopoldneva - izbor Kraljice krika, Pandemonium šov, Zombi parada, zvečer v Kulturnem domu pa s svečano podelitvijo nagrad.


Več v Glasba in film