Napisani grafiti kazijo mesto Ljutomer

V Ljutomeru pri avtobusni postaji, so nepridipravi popisali več sten z grafiti

Jože Žerdin, torek, 30. julij 2013 ob 19:591
Grafiti v Ljutomeru

Grafiti v Ljutomeru

V središču prleške prestolnice v mestu Ljutomer pri avtobusni postaji, so nepridipravi popisali več sten z grafiti. Ta grafit so napisali morda mladi, ali pa starejši občani, ali pa kdo drug in na tak način morda izražajo misli do države ali proti komu drugemu, kajti v neposredni bližini stoji hotel, ki je zaprt že nekaj časa in daje zelo slabo sliko mestu Ljutomera.

Meščani ne morejo dojeti, saj Ljutomer že dolgo časa spada pod mesto in si zasluži, da bi vsaj en hotel bil odprt v obratovanju, kajti v zadnjem času se giblje veliko turistov od blizu in daleč in povprašujejo po hotelu, kjer bi lahko prenočili in ostali nekaj dni na dopustu.

Mesto Ljutomer ima bogato zgodovino in ima veliko zgodovinskih znamenitosti. V neposredni bližini mesta se razprostirajo bogati vinogradi ljutomerskih goric in slikoviti Jeruzalem vedno vabi turiste. Grafiti zelo škodijo mestu Ljutomer, vsak grafit ima svojo »vsebino in pomen« in mimoidoči nemo opazujejo, kdo neki je le lahko to napisal.

Sicer se grafiti na propadajoči avtobusni postaji vedno znova pojavijo. Preden so steno prepleskali, je tam bil drug grafit.

stanč sreda, 31. julij 2013 ob 13:05

NAROBE SVET ! RAZUMI KDOR MORE !?
Kdor hoče razumeti, bo itak razumel ! In sicer:
- konec aprila 2013 so »vesoljne Stožice« gostile prireditev na kateri se je vzklikalo proti EU, nekakšen »novodobni Kekec« je označil funkcionarje EU za lažnivce in lopove,itd…, da ne naštevam vsega in vseh, ki so kar tekmovali v tem, kdo bo kaj bolj sočnega povedal proti EU. In vsemu povedanemu, so se na vsa usta krohotali skoraj vsi tam prisotni aktualni politični veljaki-seveda vsi zapriseženi privrženci, po novem tako imenovanega »demokratičnega socializma«! (Hvala, da imamo YouTube!) In sedaj pričakovati, da bo Ljutomer šel mimo tega ! Ali pač ? Ali je rdeča zvezda morda reklama za Heineken !?
Po tej LOGIKI: EU (op.p.:beri IMPERIALISTI) so dobri le takrat, ko je potrebno dati novce. Ko pa teh zmanjka, oz. je potrebno pred novimi dolgovi, najprej stare povrniti, je pa EU »Banda kravatarska!«

-glede hotela oz. stanja turizma v Ljutomeru. Na Vašem portalu obstaja članek, ko je aktualni poslanec podal poslansko pobudo v zvezi s spodbujanjem turizma. Zadeve ni potrebno dodatno pojasnjevati, če poznamo stanje stvari; in sicer: kdo je več ali manj že vsa leta prisoten-udeležen v sami zadevi in kdo bi naj sedaj to zadevo reševal. NAROBE SVET ! KO ŽE REŠITEV POSTANE DEL PROBLEMA!

Stanje Ljutomera (mesta), še posebej po bilo kakšni prireditvi, je pa itak zgodba zase; kakšno je to stanje, ko nastopi DAN POTEM, pa itak vedo (vemo) najbolj stanovalci sami; bi lahko rekli NAROBE SVET ! Bom kar tukaj končal ! Tudi kot izziv, za avtorja članka-moderatorja;mogoče v njem vzpodbudim željo po raziskovanju za nov članek…!? (op.p.: pa ne v ČRNO KRONIKO prosim!)

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika