Trčila osebno vozilo in motorno kolo

Motosrist je na srečo utrpel le lažje poškodbe

Prlekija-on.net, petek, 2. avgust 2013 ob 16:125

Prometna nesreča v Ljutomeru

V petek, 2. avgusta, ob 14.24, sta v Ljutomeru v križišču pri sodišču trčila osebno vozilo in motorno kolo. Po neuradnih podatkih je nesrečo povzročil voznik osebnega vozila s tujimi registrskimi številkami, ki je odvzel prednost motoristu.

Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so popivnali razlite motorne tekočine, opravili požarno varovanje in pomagali pri usmerjanju prometa. Motorista, ki je na srečo utrpel le lažje poškodbe, je oskrbela NMP Ljutomer.

Mike666 petek, 2. avgust 2013 ob 16:46

Kot motorist zadnje cajte opažan voznike osebnih vozil kot da bi sanjali med vožnjo. Ne vem kaj jim roji po glavi vozijo se po kontra smeri , ne upoštevajo tistih osnovnih prometnih predpisov. Zadnjič se peljem skozi Ljutomer in mi skozi celo pot od ormoške do Noršinec 5x odvzamejo prednost. Mislim halooooooo. Policajčkov pa nikjer. Samo mi naj kdo zakrivi nesrečo nad mene zarad malomarnosti pa človeka potegnem z avta in ga prebutam tak da si bo želel da se nebi rodil. Bomba Strelec Hamer

pravični petek, 2. avgust 2013 ob 19:08

No, no Mike666, kaj če bi še kaj napisal o tistih motoristih, ki skozi naselje peljejo z bistveno višjo hitrostjo od dovoljene.

Veliko motorjev se sliši po mestu nekje na drugem koncu, nekaj ulic naprej, kako daje gas, da vse grmi.

A je to potem OK?

Manjše kot je vozilo, lažje se ga spregleda. Jaaa

Hitreje, kot pelje vozilo, lažje se ga spregleda. Jaaa

Tega bi se motoristi morali zavedati. Jaaa

Da ne bo pomote. Ne zagovarjam avtomobilistov, ker zelo veliko jih srečam, ki vozijo, da je groza. Mislec Hjooj

Še bistvena zadeva.

V tem križišču, kot se je zgodila nesreča, bi NUJNO MORALO BITI KROŽIŠČE ! To ja

Da ne pišem dalje, kako je celotna ta cesta dobesedno uničena. Žalosten Mislec Hjooj Hudi

Ker gre za državno cesto upam, da bo županja s svojimi sodelavci sedla skupaj z obema Ljutomerskima poslancema, ki sta v vladajoči koaliciji, da poskušajo najti ustrezno rešitev. To ja

Ali bo mogoče to naloga za novega župana drugo leto. Hihihi Zloba Hahaha

oswald petek, 2. avgust 2013 ob 20:46

polovici motoristov bi mogli vzeti vozniške zaradi jihovega obnošaja do drugih udeležencov v prometi,ne upoštevajo niti približno omejitev-mislijo či mojo motore ka se lahko vozijo in kršijo vse predpise po mili voli.Zato pa tudi pride do teških nesreč.

JERRYM22 petek, 2. avgust 2013 ob 21:24

Tako. Spet smo motoristi največji "kriminalci" in največje barabe na cestah. Mislim da je rešitev edino v tem, da se nas vse sprovi v zapor pa ka se prepove vožnja motorjev. Te boste na cestah ostali samo vozniki avtov, traktorjev itd.

Vi pa itak ne grešite.

In te nede nobene nesreče več, pa vsi se bote lepo po cestah vozili...

Trajalo bo pa dokler se ne zbudite...

Gasilec88 sobota, 3. avgust 2013 ob 11:11

Eh dejte no malo se vi zej stavite glede motoristov... Ite na youtub malo prebrskejte po posnetkih kamer na motorih pa bote vidle kere so krivce polek motoristov.

Keko krot sen moga na motori dol premzati pa se malo ne dol odpelati na šoder ka se eni gospodi z avton šli prehitev v škorje. Dejte no ne biti tak pametni tisti kere ste ne na motorih.
Pa ne provin ka zej res mi nesmo nič krivi, nejde se por takih ki somi izzivlejo nesrečo pa s ten druge ogrožajo. Nasmeh

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika