Avto Rajh Ljutomer zmagovalci 9. Lebarjevega memoriala

9. Lebarjev memorial v Ljutomeru pripadel domači ekipi

Prlekija-on.net, nedelja, 4. avgust 2013 ob 23:38
9. Lebarjev memorial

9. Lebarjev memorial

V soboto, 3. avgusta, se je v Ljutomeru v okviru praznovanja 57. občinskega praznika Občine Ljutomer, na stadionu ŠRC Ljutomer odvijal 9. nogometni turnir v spomin Jožetu Lebarju - Jušu.

V dopoldanskih urah so se na igrišču pomerile mlajše selekcije NK Ljutomer U-8, U-10 in U-12, NK Beltinci (ŽNK Pomurje U-12 in U-8), NK Cven U-10, NK Rakičan U-12 in NK Veržej U-10, osrednje tekme turnirja pa so bile odigrane med ekipama Ljutomera in Lendavo. Pomerili sta se tako članska kot veteranska ekipa, v kateri so nastopili igralci starejši od 38 let, v obeh pa so bili uspešnejši domačini.

Veteranska ekipa Ljutomera je zmagala s 4:1, člani Avto Rajh Ljutomer pa so po streljanju kazenskih strelov s 5:4 ugnali Nafto 1903.

Nostalgičen večer s skupino Magazin
Nostalgičen večer s skupino Magazin

Turnir sta si ogledala tudi podžupan Občine Ljutomer, Janez Vencelj in direktor Občinske uprave Občine Ljutomer, Tomislav Zrinski. Zvečer so pred koncertom glasbene skupine Magazin na Glavnem trgu podelili pokale najboljšim na turnirju.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport