Dobili prve finaliste za letošnji kasaški derby

Na Dan konjskih moči ob 57. prazniku Občine Ljutomer so potekale tudi kasaške dirke, kjer je KK Ljutomer slavil v kar šestih od osmih dirk

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. avgust 2013 ob 22:53
Kasaške dirke

Kasaške dirke

V nedeljo, 4. avgusta, so na Dan konjskih moči ob 57. prazniku Občine Ljutomer na Hipodromu Ljutomer potekale kasaške dirke, kjer smo dobili tudi prve finaliste za letošnji kasaški derby, ki bo 1. septembra v Ljubljani, KK Ljutomer pa je slavil v kar šestih od osmih dirk.

Iz prve kvalifikacijske skupine za kasaški derby so si nastop na derbyiju priborili DAKOT (KK Ljubljana), LUCKY BOY (KK Ljutomer), LANDOR (KK Šentjernej) in ARES M (KK Ljutomer), v drugi kvalifikacijski skupini pa JASA GL (KK Ljutomer), DEJAVU MS (KK Ljutomer), DIOR MS (KK Šentjernej) in BUMBLE BLUE HČ (KK Komenda).

Podrobne rezultate vseh dirk najdete tukaj.

Po kasaških dirkah je sledil še vodeni ogled Muzeja Ljutomerski kasač, še pred dirkami pa so pred Letnim kopališčem Ljutomer na vinskih degustacijah obiskovalci lahko pokušali vina vinogradnikov vinogradništvo Kovačič, vinoreja Kaučič, P&F in vinogradništvo Škrget, LTO Prlekija Ljutomer pa je predstavila spominke Ljutomera.

Ob 17. uri pa so v Parku I. slovenskega tabora za najmlajše pripravili Deželo škratov.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport