Na Cvenu slavila ekipa Boom efekt

Dnevno nočni turnir v odbojki na mivki na Cvenu

Zoran Kosi, ponedeljek, 19. avgust 2013 ob 21:32
Ekipa Boom efekt

Ekipa Boom efekt

V petek, 16. avgusta, je na Cvenu potekal 2. dnevno nočni turnir v odbojki na mivki, katerega sta organizirala Športno društvo Cven in Društvo cvenskih čehov in diklin.

Na turnirju je sodelovalo 9 ekip, ki so bile razdeljene v tri skupine po tri. Najboljši iz vsake skupine pa se je uvrstil v finale.

Po dramatičnih bojih v predtekmovanju so se v finale uvrstile ekipe: Društvo cvenskih čehov in diklin (DCČD), Boom efekt ter Emiror.

Tekmovanje se je končalo v poznih večernih urah, najuspešnejša pa je bila ekipa Boom efekt v postavi Ines Flegar, Gregor Ratek, Alen Repja in Timotej Ratek.

Drugo mesto je osvojila ekipa Emiror, ki je nastopala v postavi Ana Šterman, Lea Belec, Samo Kuzmič in Nik Škrjanec.

Tretje mesto pa je osvojila ekipa DCČD, ki je nastopila v postavi Lara Makoter, David Hosič, Žiga Smodiš ter Gregor Kotnik.

Pokale in nagrade sta podelila predstavnik ŠD Cven Zoran Kosi ter predsednik DCČD Aleš Ploj. Za regularnost tekmovanja je skrbel sodnik Tadej Mesarič.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport