Nina Lipovec iz Logarovcev postala miss Prekmurske noči

Na kopališču v Murski Soboti je potekala Prekmurska noč, kjer so izbrali miss, nastopil pa je tudi Tony Cetinski

Bojan Sobočan, nedelja, 1. september 2013 ob 19:371
Na Prekmurski noči so izbirali miss Prekmurske noči

Na Prekmurski noči so izbirali miss Prekmurske noči

Minulo soboto je na kopališču v Murski Soboti potekala Prekmurska noč, kjer so se mladi lahko zabavali, kopali, plesali in uživali na plaža partyu.

Za dobro vzdušje so poskrbeli Tony Cetinski, Seid Memić Vajta, Miro Todosovski, Damir Kovačič, DJ-i, Stand up komik Ranko Babič, Rado Mulej in drugi.

V sklopu prireditve je potekal tudi izbor za miss Prekmurske noči. V komisiji za izbor miss so sodelovali: Milena Pozderec in Petra Fartek - obe zastopnici Oriflame, Olga Belec - direktorica hotela Diana, Edvard Starešinič - lastnik fitnesa Fit&Pump, Aleš Zorec - lastnik Pomaranče in Marko Weis - lastnik Hit Mode.

Za miss Prekmurske noči je bila izbrana Nina Lipovec in Logarovcev, prva spremljevalka pa domačinka Špela Marzidovšek iz Polane pri Murski Soboti, druga spremljevalka pa Melani Ferencek iz Tešanovcev. Naziv miss fotogeničnosti pa si je prislužila Ervina Harbaš iz Pivke.

Za dobro vzdušje in odlično zabavo pozno v noč je poskrbel Tony Cetinski, po koncertu pa se je zabavanje nadaljevalo v nabito polnem Spartacusu.


Več v Družabno