Smukarija z Romano Krajnčan

Kulturno in izobraževalno društvo KELIH je organiziralo Smukarijo z Romano Krajnčan

Prlekija-on.net, petek, 6. september 2013 ob 14:55
Smukarija z Romano Krajnčan

Smukarija z Romano Krajnčan

V sklopu prireditev ob petnajstem prazniku Občine Križevci je Kulturno in izobraževalno društvo KELIH organiziralo Smukarijo z Romano Krajnčan.

Popoldanska prireditev, namenjena družinam in mladim, je potekala na športno-rekreacijskem centru Križevci. V idiličnem okolju so otroci s starši ustvarjali na delavnicah, v razgibalnici pa so se lahko preizkusili v športnih aktivnostih.

Otroci so z navdušenjem izdelovali obešanke za vrata, na katere so zapisali tudi izvirna obvestila: Hvala, ker ne motite; Mama, počisti sobo; Pridi kasneje... Veliko zanimanja je bilo tudi za izdelavo darilnih škatlic različnih oblik. Delavnice so potekale pod strokovnim vodstvom mentoric, ki imajo izkušnje z delom z otroki, so prijazne in inovativne. Na pravljični blazini so otroci z veseljem izbrali pravljico in jo nato z navdušenjem poslušali.

V ospredju je bila tudi hrana, kar se na tovrstnih dogodkih večinoma ne izpostavlja. Družinam se je nudila domača hrana in sicer kruh z različnimi vrstami marmelade.

Vsi udeleženci pa so kljub ustvarjanju komaj čakali na nastop Romane Krajnčan. Igriva, nasmejana in polna energije je navdušila otroke z njenimi zimzelenimi pesmicami, ki jih otroci večino poznajo že iz vrtcev.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši