Heretic z novim videospotom

V sklopu turneje Ujma tour, se bodo konec oktobra ustavili tudi v Unterhundu v Ormožu

Prlekija-on.net, petek, 13. september 2013 ob 10:07
Heretic

Heretic

Skupina Heretic so se odločili, da posnamejo videospot pod vodstvom Marka Duplišaka (Last Day Here) in predstavijo komad in spot za skladbo Devil's Throat. Sam komad ima globoko sporočilo, saj govori o politični propagandi, o vsesplošnem mnenju elite, da je potrebno ljudi izkoristiti do njihove zadnje kaplje dostojanstva ter končna osvoboditev posameznika pred načinom življenja, ki nam ga želi elita predstaviti, kot edino pravilno pot v vašem življenju.

Z izdajo videospota pa so se fantje vključili v prihajajočo klubsko turnejo Ujma tour. Na touru se bodo predstavili z slovenskima bendoma MIT in Dead Dildo Drome. Ob tej priložnosti vam priporočamo, da si enega od prihajajočih koncertov tudi ogledate, saj fantje iz bendov pravijo, da se bodo posebej potrudili in da vam odigrajo koncert, ki ga zlahka ne boste pozabili.

Za tiste, ki še skupine Heretic ne poznate:
Po nekaj zamenjavah v postavi se leta 2011 uskladi prava ekipa, ekipa dovolj zrela za koncertiranje širom Evrope. Sebastijan Založnik, Rok Satler, Marko Hlastec, Klemen Ribič in Tilen Marzidošek, člani skupine Heretic sami zase pravijo, da so običajni ljudje, katerih skupen cilj je delati glasbo, ki v koncertne dvorane prinaša kaoz, ki ga imenujejo kar ThrashCore. Besedila Sebastijana so družbeno kritična, Rok in Marko na kitarah čelno trčita v vaša ušesa, Klemen in Tilen pa vse skupaj podpreta z ritmom srčnega utripa titana. Skratka, poslušanje njihove glasbe je edinstveno doživetje. To so dokazali z že izdanim EP ploščkom From anger to pain (2008) in z novo izdano ploščo New era (2012), ki jo je produciral Američan Lorenzo Antonucci (Sworn Enemy). Oba ploščka konstantno predstavljajo po slovenskih odrih od leta 2010, kjer so odigrali že preko 40 koncertov. V letu 2012 so izdali videospot za komad Dead eyes don't lie, za koncertno sezono.

Prihajajoči datumi Ujma tour:
27.9. - MC Celje
26.10. - Rdeča Ostriga Škofja Loka
31.10. - Unterhund Ormož
23.11. - Kult Bled
30.11. - Gustaf Maribor
21.12. - Figa Koper
25.1.  MC Brežice

Video si lahko ogledate tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Slovenija