V Ljutomeru potekalo regijsko gasilsko tekmovanje

Zbralo se je 100 ekip gasilcev in gasilk iz prostovoljnih gasilskih društev iz celotnega Pomurja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. september 2013 ob 23:35

Regijsko gasilsko tekmovanje

V nedeljo, 15. septembra, je v Ljutomeru potekalo regijsko gasilsko tekmovanje, kjer se je zbralo okoli 1000 gasilcev in gasilk iz stotih ekip prostovoljnih gasilskih društev iz celotnega Pomurja.

Na tekmovanju so se udeleženci pomerili v kategoriji članov in članic ter starejših gasilcev in gasilk. Svoje spretnosti v gašenju in reševanju je prikazalo 100 ekip, kar je največ doslej. Z udeležbo in prikazanim je bil zadovoljen tudi gasilski regijski poveljnik Dušan Utroša, ki je med drugim dejal, da je tako visoka udeležba spodbuda za delo gasilcev in gasilk za naprej.

Pri moških članih A so se najbolje izkazali gasilci ekipe PGD Beznovci, pri članicah pa PGD Bodonci, medtem ko so pri članih B zmagali gasilci PGD Šratovci, med članicami pa prav tako PGD Bodonci. V skupini starejših članov so zmagali gasilci PGD Podgorje, pri starejših članicah pa gasilke PGD Spodnji Ivanjci.

V spodnji galeriji in videu si lahko ogledate nekaj utrinkov iz podelitve pokalov najboljšim.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje