Plesalci Plesne šole Urška Pomurje postali svetovni prvaki

V kategoriji velikih produkcij so s koreografijo Alice v čudežni deželi osvojili naslov najboljših in postali svetovni prvaki za leto 2013

Prlekija-on.net, sreda, 18. september 2013 ob 08:34
Plesalci Plesne šole Urška Pomurje so postali svetovni prvaki

Plesalci Plesne šole Urška Pomurje so postali svetovni prvaki

V Bochumu v Nemčiji je od 12. do 15. septembra potekalo svetovno prvenstvo v disco dance-u. Plesalo je preko 2500 plesalcev iz 20 držav. Tekmovanja so se udeležili tudi plesalci, tekmovalci Plesne šole Urška Pomurje,  skupaj s svojo trenerko Nino Fras in dokazali, da so v svetovnem vrhu.

V kategoriji velikih produkcij so s koreografijo Alice v čudežni deželi osvojili naslov najboljših in postali svetovni prvaki za leto 2013.

Tekmovali sta tudi Sara Vajs in Veronika Heric v kategoriji solo disco dance, Nuša Jud je tekmovala v kategoriji disco freestyle, v parih so se pomerile Nuša Jud - Niki Sever, Veronika Heric - Melissa Laissani, Lana Tivadar - Sara Vajs, Viktorija Hartman Adjei - Tara Ficko, Maruša Dervarič - Urška Žižek, malo skupino so plesale PUPE, veliko formacijo pa skupina BUM BUM BUM.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport